Teqt Group vokser videre gjennom oppkjøpet av JM Føre AS
2024.06.26

Teqt Group, Nordens største blikk- og takentreprenør, vokser videre gjennom oppkjøpet av JM Føre AS

 

Teqt Group styrker sin posisjon i Norge med oppkjøpet av JM Føre AS med hovedkontor i Narvik, ett blikkenslagerfirma som ble startet av John og Andre Føre i 2008, og som i dag drives av Andre Føre. Andre og resten av ledergruppen vil fortsette å drive virksomheten videre på samme måte som tidligere. Teqt Group består nå av 34 selskaper i Norge og Sverige.

 

JM Føre er en seriøs og pålitelig samarbeidspartner med høy kvalitet og lang erfaring fra mange typer bygg og anleggsprosjekter der godt tradisjonelt håndverk preger deres arbeider. Gjennom trivelige og dyktige medarbeidere som viser interesse og engasjement, har de lykkes i å etablere seg som en konkurransekraftig aktør med bred kunnskapsflate. Bedriften har i dag 23 faste ansatte (hvorav 2 lærlinger) og opererer i Narvik og regionen rundt, da i hovedsak i Nordre del av Nordland og Sør-Troms.

 

«JM Føre vil være nok en ny sterk aktør for Teqt Norge. Lang erfaring innen entreprenørskap, positivt driv og samfunnsengasjement har gitt bedriften en solid markedsposisjon, langvarige- og gode kunderelasjoner samt et omdømme som står for høy kvalitet. Med et fortsatt sterkt lokalt lederskap, ser vi fram til videre ekspansjon i Norge sammen med JM Føre», kommenterer Torstein Svennevig, Country Manager for Teqt Group i Norge.

 

JM Føre AS sier:

«Vi i JM Føre ser frem til å bli en del av Teqt Group.

Vi gleder oss til å dele erfaringer både faglig og daglig drift med våre nye kollegaer. Med det, ser vi for oss å kunne utvikle oss selv samt å kunne bidra til at gruppen kan ta nye steg fremover.

Med Teqt sin interesse for å ivareta varemerket JM Føre AS og også den store faglige interessen de har vist, har dette vært et enkelt valg for oss. Vi ser frem mot et fantastisk bra samarbeide med Teqt og de andre aktørene i Teqt group»

 

 

JM Føre AS er en solid bedrift som i flere år har hatt god lønnsomhet og i forbindelse med salget gjennomfører de tidligere eierne en reinvestering i Teqt Group.

 

Teqt Group er et raskt voksende selskap som har målsetning om å bli Nordens ledende blikk- og takentreprenør.

 

For mer informasjon, Kontakt:

Torstein Svennevig

Country Manager Teqt Norge

+47 94 81 00 33

torstein.svennevig@teqt.no