Tjänster

Låt våra specialister hjälpa dig

Vi skapar helheten

Vårt team har gedigen erfarenhet av stora som små projekt, enkla såväl som komplexa byggen. Hos oss finner ni en trygghet med servicefokuserade hantverkare som är dedikerade ert projekt. Våra uppdrag sträcker sig från renovering till nybyggnation till egen tillverkning och allt däremellan. Med oss finner ni en partner att lita på. 

 

Vi har branschens nöjdaste kunder

Vi tror på kundnöjdhet på riktigt. Bra för kunden, bra för bolaget och bra för branschen. För att säkra att vi samarbetar med rätt bolag gjorde vi därför en större studie under våren 2021. Totalt gjorde vi 111 djupintervjuer med kunder till 63 olika plåt- och tätskiktsbolag. Baserat på dessa intervjuer kunde vi se en kundnöjdhet på 7,6 av 10 för alla bolag. Vi valde sedan ut några av dessa bolag att samarbeta med och bryter vi ut kundnöjdheten för dessa får vi ett betyg på 9,1/10.  

  • Specialister på tak
  • Kvalitetssäkrat helhetserbjudande
  • Branschens nöjdaste kunder
Path 100

Renovering

I Norden kan vi ha tuffa väderleksförhållanden. Det sliter på taken och livslängden varierar mellan 5 och 50 år beroende på typ av tak. Vi utför renovering av alla vanligt förekommande tak. 

VHI8Et

Service

För att tillgodose försäkringskrav och arbetsmiljö krävs löpande besiktningar och underhållsplaner. Vi har ett brett utbud av tjänster för att stötta detta. För att nämna några exempel arbetar vi med besiktningar, underhåll, taksäkerhet, snöskottning och reparationer. Vår bredd gör att vi kan hantera både små och stora projekt.

Path 99

Nyproduktion

Vi har gedigen erfarenhet av takläggning. Några vanliga exempel är takpapp, plåttak, tegel/betongtak eller takterrasser. Genom den kunskap och bredd vi har i gruppen har vi möjlighet att lösa även de mest komplexa projekt.

Group 44

Plåt

Tack vare våra plåtexperter har vi möjlighet att utföra alla förekommande plåtslageriarbeten. I våra egna verkstäder förbereds den plåt som sedan falsas på tak, blir ventilationstrummor eller konstverk.

Tätskikt

Tätskikt

Vi har lång erfarenhet av låglutande tak, terrasser, bjälklag och P-däck. Vår gedigna erfarenhet gör att vi kan lösa komplexa projekt utifrån kundens totalbehov. Vi hanterar alla de vanligt förekommande tätskikten, så som bitumentätskikt typ papp SBS/APP eller syntetiska tätskikt med takduk av PVC eller TPO.

Smide

Smide

I vår smidesverkstad utför vi alla typer av smidesarbeten, exempelvis trappor, räcken, grindar och avväxlingar, men självklart även traditionellt konstruktions- och byggnadssmide. Vi är certifierade enligt EN 1090-1 och ISO 3834.

Gröna tak

Gröna taksystem har flera goda miljöeffekter på både stad och människor. Vi erbjuder tak med sedum, biotoper och torrängar men även tätskikt med beläggning av luftförbättrande ytbeläggningar.   

pooler

Pooler

Vi har tätskiktslösningar för såväl inomhus- som utomhuspooler. För den stora badanläggningen eller din alldeles egna horisontpool. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Solceller

Solceller

Vi erbjuder kompletta anläggningar av solceller, soltak, integrerade solceller, energilagring och laddboxar. Vi har även bra lösningar för finansiering med Grönt Bolån.

Våra bolag

Våra företag har stark lokal förankring, bred kompetens och lång erfarenhet inom olika plåt- och takinstallationer.

Läs mer om våra bolag

Här hänger vi

Teqt har kontor i Mellansverige med möjlighet att arbeta risktäckande. En av våra styrkor är vår lokala närvaro med vår nationella samarbetskultur. Med oss kan du ta ditt tak till nya höjder.Bli en del av TEQT

Vi samlar kvalitet och har bland den högsta kundnöjdheten i branschen. Vi ser våra medarbetare som hjältar och takkonstnärer som skapar underverk. Vill du eller ditt företag bli en av oss? Visa oss att du har vad som krävs.