Renovering i Fittja
2022.05.09

Arena Tak bygger för framtiden

Fittja är ett område i Stockholm som främst består av hyresbostäder från 70-talet. För ett par år sedan påbörjades ett omfattande renoveringsprojekt i området. Som en del i att modernisera energiförbrukningen och upprätthålla standarden på bostäderna har Arena Tak lagt nytt tätskikt inför en solcellsinstallation. Det är viktigt att vi säkerställer energiförbrukningen på alla sätt vi kan. Tak är en stor möjlighet för att bygga ut ett mer hållbart energialternativ i Sverige. Att vi får vara en del av det arbetet ligger i linje med vår vision att skapa taklösningar för nästa generations samhälle.

Projektfakta

  • Hus: 22 huskroppar
  • Byggstatus: Färdigställt
  • Typ av projekt: Helhetsentreprenad
  • Kund: Willhem Stockholm
  • Material: 2000 rullar tätskikt (15 000 kvm)
  • Arbetstimmar: 9500 timmar