Våra bolag

Bolagen i TEQT

Våra bolag har hög kundnöjdhet och erbjuder mycket god kvalitet. Vi fortsätter att samla drivna entreprenörer som vill samverka och växa tillsammans med likasinnade. Medarbetarna är experter på tak och har lång och god erfarenhet inom branschen. Med vår samverkansmodell öppnas även nya möjligheter att utvecklas hos oss.

 

Vi söker alltid fler som tror på framtiden och vill vara med och förändra branschen. Är det du?

Alltak

Alltak AS erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom tätskikts- och isoleringsarbeten. Med ett tjugotal medarbetare är företaget etablerat i närheten av Lillestrøm och verkar i huvudsak i Oslo och Akershusområdet.

 

Torry Hedlo
+47-90 09 27 72
 torry@alltak.no

Arena Tak

Arena Tak verkar främst i Mälardalen och Uppland och är ett företag med stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Arena Tak utför ny- och omläggning av både små och stora takentreprenader med tätskikt, plåt och isolering. Den huvudsakliga inriktningen är låglutande tak, bandtäckning, terrasser, bjälklag & P-däck.

 

 Kontor
 08-36 41 00
 info@arenatak.se

Balck & Hjelmgrens

Balck & Hjelmgrens verkar främst i Östergötland med omnejd. Balck & Hjelmgrens är en helhetspartner inom plåt, tätskikt och smidesarbeten. Balck & Hjelmgrens arbetar med de flesta typer av utvändiga plåt- och tätskiktsmaterial på tak, fasader, terrasser och gårdar.

 

 Klas Balck
 073-941 90 20
 klas@balck-hjelmgrens.se

 

Bro & Tak

Bro & Tak har kontor i Umeå, Örnsköldsvik och Lycksele. De omsätter cirka 40 helårsanställda och upp mot 70 säsongsarbetare då det är högtryck. Bro & Tak är specialister inom tak, tätskikt, tilläggsisolering och reparation av utomhuskonstruktioner i betong, däribland broar, parkeringsdäck, terrasser och balkonger. De arbetar även med traditionella taktäckningar med tätskiktsmatta.

 

Fredrik Holmberg
 070-329 11 27

 fredrik@brootak.se

 

Connys Bygg & Takservice

Connys Bygg & Takservice utför takläggning och takrenovering i Eksjö, Nässjö, Sävsjö, Vetlanda, Tranås, Jönköping och Vimmerby med omnejd. Utöver takarbeten utför Connys också tjänster inom bygg i trakterna i och omkring Eksjö. Connys arbetar med olika typer av lösningar, t. ex papptak, sedumtak och tak med pannor av tegel och betong.

 

 Martin Burmann
 070-319 95 00

 martin@connysbygg.com

 

Eidsvoll Taktekking

Eidsvoll Taktekking AS är en takentreprenör som har levererat takläggning och membranlösningar sedan 1975. Företagets anställda har alla nödvändiga yrkesbrev och certifikat och Einsvoll Taktekking är dessutom ett mästarföretag. Med ett gott rykte som en service- och kvalitetsorienterad aktör, erbjuds tjänster till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, samfälligheter, större fastighetsägare, entreprenörer, konsulter och arkitekter. Eidsvoll Taktekking finns i Dal.

 

 Dag Olsen
 +47 45 87 07 80
 dag@et-tak.no

Grums Husplåt

Grums Husplåt är ett av Värmlands äldsta och största byggnadsplåtslagerier med mer än 40 år i branschen. Grums Husplåt utför tak- och fasadarbeten samt plåtbearbetning upp till 3 mm och är marknadsledande på rostfria sömsvetsade tak i Värmland. De verkar i hela länet med Karlstad som centralort och vänder sig både till företag och privatpersoner. Grums Husplåt lägger ett stort fokus på kvalitet hos plåtslagarna och i de utförda arbetena.

 

Anders Dahlén
 070-302 72 32

 anders@grumshusplat.se

 

Kinnunens Plåtslageri

Kinnunens Plåtslageri är verksamma inom Storstockholm med omnejd. Det är ett plåtslageri med stor erfarenhet av takrenoveringar av alla olika slag. T. ex plåt, skiffer, tegeltak mm. 

Kronobergs tak

Kronobergs Tak är ett takläggningsföretag i Växjö som alltid eftersträvar att utföra bra jobb och lämna nöjda kunder. Kronobergs Tak byter, renoverar, lägger nya tåliga tak och skapar hållbara lösningar för allt inom takläggning och takrenovering. Kronobergs Tak verkar främst i Kronobergs län.

 

 Miro Feteke

 070-323 83 27
 miro@kronobergstak.se

 

MB-Tak

MB-Tak är ett familjeföretag i tredje generationen som startades under 1960-talet. Utvecklingen har varit positiv under åren och idag erbjuder MB-Tak helhetslösningar inom tak- och plåtentreprenader. Med utgångspunkt från Skövde vänder MB sig till industri och byggföretag, bostadsrättsföreningar, kommuner och privatpersoner i Skaraborgs län.

 

 Fredrik Blomquist

 070-877 97 50

  fredrik@mbtak.se

 

Plåtslageri1

Beläget i Göteborg, erbjuder Plåtslageri1 sina tjänster över hela Västra Götaland. Företaget riktar sig till en bred kundkrets, inklusive privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Med en stark inriktning på miljövänliga material och metoder, är Plåtslageri1 dedikerade till att minimera sin miljöpåverkan genom hela arbetsprocessen.

 

 Danijel Ilin

 073-685 01 70

  danijel@platslageri1.se

Samuelssons Tak

Samuelssons Tak AB är verksamma i hela södra Sverige där de har utfört takläggning på tusentals kvadratmeter tak i samarbete med Icopal, världsledande producent av tätskikt med över 100 års erfarenhet av takprodukter.

 

 Joacim Samuelsson

 070-299 55 09

  joacim@samuelssonstak.se

Solar Invest

Solar invest levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till Mälardalsområdet, med bas i Västerås. Med en långerfarenhet av att arbeta med företag, privatpersoner och nybyggnationer  hjälper vi våra kunder genom hela processen. Från undersökning av hus och tak till montering och igångsättning av solcellsanläggningen. Solar invest jobbar även med batterilösningar och elbilsladdning.

 

 Jon Lundevi
 021-25 000
 jon@solarinvest.se

 

 

Solid Tak & Bygg

Solid Tak & Bygg grundades 2010 och har sedan dess specialiserat sig på allt ifrån enkla taklösningar till det senaste inom tak. Företaget är verksamma inom Värmland samt Västerås med omnejd och utför kompletta entreprenader, nyproduktion och omtäckningar av tak till allt ifrån små garage till stora industribyggnader. I kundbasen finner man den enskilda villaägaren till flertalet av de stora fastighetsbolagen.

 

 Sammy Johansson
 070-471 33 64
 sammy@solidtak.se

 

Tak & Beslag

Tak & Beslag ligger i Gjerdrum, mitt emellan Oslo och Gardermoen. Upptagningsområde är Oslo och Akershus. Tak & Beslag består av 25 utbildade rörmokare och snickare. Med mer än 30 års erfarenhet av takarbeten har Tak & Beslag utfört små och stora projekt för privata hushåll, samt kommuner, näringsliv, bostadsrätter och bostadsrättsföreningar. 

 

 Jan-Erik Slettemark
 +4799590015
 jan-erik@takogbeslag.no

 

Takringen i Norr

Takringen i Norr utför entreprenader med tätskikt och isoleringar på tak, plåtarbeten samt takskottning. Upptagningsområdet är i Sundsvall med omnejd. 

 

 Jens Olsson
 070-399 51 39
 jens@takringensundsvall.se

 

Takteknik i Hälsingland

Takteknik verkar främst i Hälsingland med omnejd men genomför även projekt i Stockholmsområdet samt Gävle. Takteknik inriktar sig på låglutande tak och arbetar med både takduk, takpapp och isolering av tak. Bolaget har funnits sedan början av 2000-talet.

 

 Ola Hermansson

 070-329 37 47

  olateknik@takteknik.net

 

Torbjørn Lemtun

Torbjørn Lemtun AS grundades 1979 och har idag drygt 20 medarbetare. Företaget arbetar med plåtslageri, takläggning och ventilation, och har under sina drygt 40 år byggt upp en marknadsledande position i området kring Fredrikstad, Sarpsborg och hela Østfold/Viken Fylkeskommune. Från den egna produktionsverkstaden kan kunderna specialbeställa bland annat beslag, takhuvar och ventilationsdelar, i tillägg till färdiga produkter från takränne- och ventilationslagret.

 

 Torbjørn Lemtun

 +47 69 10 24 40

  firmapost@lemtun.no

Upsala Plåtslageri

Upsala Plåtslageri arbetar på alla olika typer av tak med en mängd olika material. Sedan starten har medarbetarna på Uppsala Plåtslageri krupit runt på otaliga tak vilket har givit en gedigen kunskap och förståelse för vilka utmaningar som man kan möta där uppe. Upsala Plåtslageri genomför både takarbeten, fasadarbeten, snöskottning och serviceuppdrag samt installation och projektering av solpaneler. Verksamheten finns i Uppsala.

 

 Benny Olsson

 070-763 15 38

  benny.olsson@upsalaplatslageri.se

 

UTE TAK

UTE TAK startades 2014 med visionen att vara ett takföretag i Stockholm och Uppsala som levererar högsta kvalitét på takarbeten. UTE TAK åtar sig allt från mindre servicearbeten till stora takomläggningar. UTE TAK erbjuder både serviceavtal för takunderhåll samt skottning av snö på tak till bostadsrättförening och fastighetsbolag.

 

Kent Nicolai

 076-888 11 95

  info@ute-tak.se

Vestlandstak

Vestlandstak AS är ett av de största takläggningsföretagen mellan Bergen och Trondheim och har en omfattande portfölj av tjänster. Förutom grundläggande takläggning, specialiserar sig företaget även på renovering av äldre bostäder och inspektion av äldre tak. Företaget har för närvarande 15 anställda, och det huvudsakliga arbetsområdet ligger i Møre och Romsdal samt Sogn og Fjordane. Vestlandstak är inte främmande för att ta på sig uppdrag i andra delar av landet

 


Oddgeir Borgan eller
Hans Petter Grønmyr

 +47 70 11 29 10

  post@vestlandstak.no

 

Västerås Takentreprenad

Västerås Takentreprenad är ett etablerat företag inom takläggning som grundades år 2012. Med sina 15 medarbetare har företaget skapat sig en stark närvaro på marknaden. De har expertis inom alla typer av takentreprenader, inklusive både nyproduktioner och omläggningar av äldre tak som behöver renoveras. I företaget ingår även Västerås Takservice (VTS), ett servicebolag specialiserat på servicearbeten på tak. Detta tillägg erbjuder en bredare service och möjlighet att hantera olika servicebehov som kan uppstå för både privatpersoner och företag.

 

 Richard Norström

 070-579 00 74

  richard@vte.nu

Västplåt

Västplåt, beläget i Halmstad, är experter på plåtslageri och smide. De erbjuder allt från bandtäckningar till smidesarbeten och är certifierade för taksäkerhet och snöröjning. Med hög kvalitet som ledstjärna, betjänar de en bred kundkrets, inklusive bygg- och fastighetsbolag, kommuner, privatpersoner och industriföretag. Västplåt är certifierade en enligt EN 1090-2 när det gäller smidesarbeten och Trygg Plåt när det gäller plåtslageriarbeten.

 

 Morgan Jönsson

 035-20 20 800

  morgan@vastplat.se

Västtak

Västtak verkar i Halmstad med omnejd och specialiserar sig på takentreprenader, inklusive nyproduktion, renovering och underhåll. De arbetar med allt från omläggningar av äldre tak till regelbundet underhåll. Hög kvalitet är alltid viktigt och fokus ligger på kunder och kvalitet. Kunder består av bygg- och fastighetsbolag, kommuner, privatpersoner och industriföretag.

 

 Per Nilsson

 076-677 66 15

  per@vasttak.se

Wicote

Wicote verkar främst i Västra Götaland med omnejd. Med mer är 30 års erfarenhet är Wicote riktiga tätskiktsnördar och experter på taktäckning av låglutande tak och montering av tätskikt för terrass, p-däck och pool.

 

 Carl-Gunnar Wiktorsson
 070-595 52 50
 cgw@wicote.se

 

Åkerlinds Plåt

Åkerlinds Plåt AB är ett väletablerat, komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande plåtarbeten vid byggnation, tätskiktsarbeten, renoveringar och ventilation. Åkerlinds Plåt hjälper byggföretag, industri och fastighetsägare i Skutskär med omnejd.

 

 Jimmy Åkerlind

 073-800 12 88
 jimmy.akerlind@telia.com

 

Änggårdens Tak

Änggårdens Tak erbjuder ett brett utbud av tjänster inom tätskiktsarbeten med kompetens även inom plåtarbetena samt plåttaksmålning. Änggårdens Tak verkar främst i Göteborg med omnejd.

 

 Ante Ukalovic

 070-091 50 24
 ante@anggardenstak.se

 

Bli en del av TEQT

Vi samlar kvalitet och har bland den högsta kundnöjdheten i branschen. Vi ser våra medarbetare som hjältar och takkonstnärer som skapar underverk. Vill du eller ditt företag bli en av oss? Visa oss att du har vad som krävs.