Styrelse och ledning

LEDNING

Stefan Lind

CEO Teqt Group

  073-565 65 70

  stefan.lind@teqt.se

Fredrik Klasson

STYRELSE

Svante Hagman

Styrelseordförande

Svante har över 30 års operativ erfarenhet från byggbranschen i ett stort antal andra befattningar. Bland annat som VD för NCC:s svenska byggverksamhet och VD för Binab, ett tidigare dotterbolag inom NCC med inriktning mot tak- och tätskiktsmarknaden.

Anders Barklöf

Ledamot

Anders har lång erfarenhet från att förändra branscher och har varit med vid konsoliderandet av bland annat Säkra, Nordlo och JOBmeal-gruppen. Utöver det har Anders operativ erfarenhet från transformation av Hissmekano (familjeföretag) till branschledande återförsäljare av hissreservdelar.

Christer Kinch

Ledamot

Christer har över 25 års erfarenhet som VD, styrelseledamot och grundare av olika tillväxtorienterade tjänsteföretag. I dessa roller har Christer bidragit i affärsutvecklingen av bolag som Great Security, LRF Konsult, Broadcast Text och Com Hem.

Klas Balck

Ledamot

Klas är VD på Balck & Hjelmgrens.

Dick Gilled

Ledamot

Dick är VD på Arena Tak.

Bli en del av Teqt

Vi samlar kvalitet och har bland den högsta kundnöjdheten i branschen. Vi ser våra medarbetare som hjältar och takkonstnärer som skapar underverk. Vill du eller ditt företag bli en av oss? Visa oss att du har vad som krävs.