Styrelse och ledning

LEDNING

Stefan Lind

Fredrik Klasson

STYRELSE

Svante Hagman

Styrelseordförande

Svante har över 30 års operativ erfarenhet från byggbranschen i ett stort antal andra befattningar. Bland annat som VD för NCC:s svenska byggverksamhet och VD för Binab, ett tidigare dotterbolag inom NCC med inriktning mot tak- och tätskiktsmarknaden.

Anders Barklöf

Ledamot

Anders har lång erfarenhet från att förändra branscher och har varit med vid konsoliderandet av bland annat Säkra, Nordlo och JOBmeal-gruppen. Utöver det har Anders operativ erfarenhet från transformation av Hissmekano (familjeföretag) till branschledande återförsäljare av hissreservdelar.

Andreas Bruzelius

Ledamot

Andreas har lång erfarenhet av investeringar i entreprenörsledda bolag och bolagsutveckling inom FSN Capital (2008-2020). Tidigare styrelseledamot i Instalco, Green Landscaping, Nordlo och Roplan. Styrelsemedlem i Nepa (OMX: Nepa) och har tidigare varit verksam inom Deutsche Bank och Carnegie. Erfarenhet från ett antal börsnoteringar, både som ägarrepresentant, styrelseledamot och rådgivare. Han har en MSc från Handelshögskolan i Stockholm och University of Michigan, Ross School of Business.

Christer Kinch

Ledamot

Christer har över 25 års erfarenhet som VD, styrelseledamot och grundare av olika tillväxtorienterade tjänsteföretag. I dessa roller har Christer bidragit i affärsutvecklingen av bolag som Great Security, LRF Konsult, Broadcast Text och Com Hem.

Klas Balck

Ledamot

Klas är VD på Balck & Hjelmgrens.

Dick Gilled

Ledamot

Dick är VD på Arena Tak.

Bli en del av Teqt

Vi samlar kvalitet och har bland den högsta kundnöjdheten i branschen. Vi ser våra medarbetare som hjältar och takkonstnärer som skapar underverk. Vill du eller ditt företag bli en av oss? Visa oss att du har vad som krävs.