Bli en del av oss

Välkommen till familjen

Du är det som betyder något

Allting utgår ifrån hantverket och människorna som utför det. TEQT:s mål är därför att samla de allra bästa och kunnigaste medarbetarna och bolagen för att ge dem en plats att utvecklas på. Delar du våra värderingar, har fokus på kund och kvalitet och är redo för att nå nya höjder? Hör av dig till oss.

 
  • Utbyt kompetens
  • Arbeta med spännande projekt
  • Väx i ditt entreprenörskap
Teqt GroupDJI_0878.MOV.00_00_18_12.Still001
Group 47

Entreprenör

TEQT:s mål är att samla de bästa entreprenörerna inom plåt- och tätskiktsentreprenader och bli ledande inom kvalitet, service och lönsamhet. Det är en spännande resa som bolagen i gruppen gör gemensamt. Med Teqt Group kan du växa nationellt men ändå behålla den lokala styrkan.

Path-137

Medarbetare

På TEQT ska du arbeta ifall du brinner för hantverket, arbetar professionellt och har en positiv attityd mot kollegor och kunder. Vi arbetar för att samla de bästa hantverkarna och ge bästa möjliga förutsättningar för utveckling.  Här får du alla möjligheter att uträtta stordåd.

 

 

Är du intresserad av att bli en del av oss?

 

Är du som vi och vill förändra branschen?

Decentraliserat ledarskap

Det decentraliserade ledarskapet i kombination med samarbete och centralt stöd ger både flexibilitet och underlättar tillväxt och verksamhetsutveckling. Det är en av de fördelar som gör oss unika i branschen.

Värdegrund

Vår värdegrund är viktig för oss då den är fundamentet för hur vi beter oss mot varandra och hur vi vårdar våra kund-och samarbetsrelationer. Värdegrunden är något som alla bolag inom TEQT delar och arbetar efter.

Respekt för våra affärspartners, medarbetare, miljön och samhället i stort är en central och kompromisslös del i vårt DNA.

Trovärdighet

Vårt rykte som trovärdiga, ärliga och transparenta är vår viktigaste tillgång och konkurrensfördel.

Sportslighet

Vi väljer den långsiktigt bästa vägen och agerar rakryggat, ödmjukt och med god integritet.

Passion

Vi brinner för att möjliggöra långsiktigt hållbar tillväxt och utveckling, och det förenar oss med andra som delar vår vision.

Professionalism

Med professionalism genereras ett exceptionellt kundvärde.

Vårt uppdrag
Genom att samla rätt kompetenser, utgå från kundbehovet och ha ett högt fokus på kvalitet skapar TEQT trygga helhetslösningar inom tak och andra tätskiktsentreprenader för företag.
Lediga tjänster
Plåtslagare

Vi söker dig som brinner för plåtslageriyrket, och som är noggrann och självgående. Du ska vara en lagspelare och kunna arbeta både själv och i team. 

Tätskiktsmontör

Vi söker dig som har ett passionerat intresse för tätskikt. Du ska vara erfaren och arbeta med precision. Du behöver både kunna samarbeta och arbeta självgående.

Känner du dig spontan?

Det kan vi också vara. Har du inte erfarenhet men ändå är händig och inte rädd för höjder så får du gärna kontakta oss. Vi tar även emot lärlingar.

Röster från våra medarbetare

Bli en del av TEQT

Vi samlar kvalitet och har bland den högsta kundnöjdheten i branschen. Vi ser våra medarbetare som hjältar och takkonstnärer som skapar underverk. Vill du eller ditt företag bli en av oss? Visa oss att du har vad som krävs.