Bli en del av oss

Välkommen till familjen

Du är det som betyder något

Allting utgår ifrån hantverket och människorna som utför det. TEQT:s mål är därför att samla de allra bästa och kunnigaste medarbetarna och bolagen för att ge dem en plats att utvecklas på. Delar du våra värderingar, har fokus på kund och kvalitet och är redo för att nå nya höjder? Hör av dig till oss.

 
  • Utbyt kompetens
  • Arbeta med spännande projekt
  • Väx i ditt entreprenörskap
Teqt GroupDJI_0878.MOV.00_00_18_12.Still001
Group 47

Entreprenör

TEQT:s mål är att samla de bästa entreprenörerna inom plåt- och tätskiktsentreprenader och bli ledande inom kvalitet, service och lönsamhet. Det är en spännande resa som bolagen i gruppen gör gemensamt. Med Teqt Group kan du växa nationellt men ändå behålla den lokala styrkan.

Path-137

Medarbetare

På TEQT ska du arbeta ifall du brinner för hantverket, arbetar professionellt och har en positiv attityd mot kollegor och kunder. Vi arbetar för att samla de bästa hantverkarna och ge bästa möjliga förutsättningar för utveckling.  Här får du alla möjligheter att uträtta stordåd.

 

 

Är du intresserad av att bli en del av oss?

 

Är du som vi och vill förändra branschen?

Decentraliserat ledarskap

Det decentraliserade ledarskapet i kombination med samarbete och centralt stöd ger både flexibilitet och underlättar tillväxt och verksamhetsutveckling. Det är en av de fördelar som gör oss unika i branschen.

Värdegrund

Vår värdegrund är viktig för oss då den är fundamentet för hur vi beter oss mot varandra och hur vi vårdar våra kund-och samarbetsrelationer. Värdegrunden är något som alla bolag inom TEQT delar och arbetar efter.

Respekt för våra affärspartners, medarbetare, miljön och samhället i stort är en central och kompromisslös del i vårt DNA.

Kundnära

Alltid ett öra mot marken
När vi arbetar är vi lyhörda, lösningsorienterade och ödmjuka gentemot kundens behov. Att vi är pålitliga är en självklarhet, och vi har en rak och ärlig kommunikation både med våra kunder och internt. På så sätt vinner vi förtroende från alla som vi jobbar med.

Samarbete

Starkare tillsammans
Vi tror på att tillsammans bygger vi ett starkare team. Teqt Group jobbar både lokalt och samarbetar mellan alla bolag. Vi är inkluderande, kunskapsdelande och prestigelösa. Genom att sätta laget före jaget delar vi glädje och kan lita på att alla tar ansvar.

Engagemang

Vår drivkraft
I Teqt Group har medarbetarna inflytande över sin arbetssituation och har möjlighet att utvecklas och få varierade arbetsuppgifter. Det ger arbetsglädje och skapar tilltro till ständig förbättring.

Framåtanda

Ständig strävan framåt
Vi har fokus på det viktigaste, är beslutsföra och har integritet. Med flexibilitet, mod och nytänkande strävar vi alltid efter att bli ännu bättre och leverera ännu större kundnöjdhet.

Mission

Vi skapar framgångsrika samarbeten med starkt lokalt engagemang för att leda plåtslageri- och takbranschen in i en hållbar framtid

Lediga tjänster
Plåtslagare

Vi söker dig som brinner för plåtslageriyrket, och som är noggrann och självgående. Du ska vara en lagspelare och kunna arbeta både själv och i team. 

Tätskiktsmontör

Vi söker dig som har ett passionerat intresse för tätskikt. Du ska vara erfaren och arbeta med precision. Du behöver både kunna samarbeta och arbeta självgående.

Känner du dig spontan?

Det kan vi också vara. Har du inte erfarenhet men ändå är händig och inte rädd för höjder så får du gärna kontakta oss. Vi tar även emot lärlingar.

Röster från våra medarbetare

Bli en del av TEQT

Vi samlar kvalitet och har bland den högsta kundnöjdheten i branschen. Vi ser våra medarbetare som hjältar och takkonstnärer som skapar underverk. Vill du eller ditt företag bli en av oss? Visa oss att du har vad som krävs.