Vi välkomnar Fredrik Karlsson till gruppen
2023.11.23

Vi välkomnar Fredrik Karlsson som ny medarbetare på Teqt Group

Med sin gedigna erfarenhet från arbete med entreprenörer inom el och VVS, kommer Fredrik att axla rollen som ansvarig för affärsutveckling och förvärv. Hans omfattande bakgrund, som spänner över flera områden från leverantör till kund, ger honom en värdefull insikt i vår verksamhet. Fredrik kommer senast från Dahl, där han hade rollen som ansvarig för VVS i Sverige, och tidigare var han VD för Infratek, en el-entreprenör, i Sverige och Finland.


Fredrik bor i Stockholm med sin familj, bestående av Maria och deras barn Maya och Noah. Han ser med entusiasm fram emot att bekanta sig med våra befintliga bolag och utforska nya partnerskap.


Han uttrycker sin förväntan:
– I min roll som ansvarig för affärsutveckling och förvärv ser jag fram emot att tillsammans med de befintliga bolagen och via förvärv utveckla och forma en ännu starkare grupp. Tillsammans kommer vi att bygga Norra Europas starkaste takentreprenör.

Vi ser med spänning fram emot Fredriks bidrag till Teqt Groups fortsatta tillväxt och utveckling. Varmt välkommen, Fredrik!