Plåtslageri1 förstärker TEQT-gruppens närvaro i Göteborg
2023.12.20

Plåtslageri1 förstärker TEQT-gruppens närvaro i Göteborg

Teqt Group AB har förvärvat Plåtslageri1 i Göteborg AB, ett lönsamt och växande plåtslageri i Göteborgsområdet. De tidigare ägarna Danijel Ilin och Jarno Kinnunen kommer fortsatt att vara aktiva och leda verksamheten.

 

Plåtslageri1 grundades 2013 och har idag ett tiotal medarbetare. Utöver takläggning arbetar bolaget med de flesta typer av arbeten inom byggnadsplåtslageri. Företaget är auktoriserat som en Trygg Plåtaktör. Plåtslageri1 har genom åren hjälpt ett stort antal kunder, varav många återkommande, med renoveringar, service och underhåll.

 

Stefan Lind, VD för Teqt Group, kommenterar:
”Plåtslageri1 blir ett välkommet tillskott i att utvidga vår satsning i Göteborg för ett komplett erbjudande av plåtslageri- och tätskiktsentreprenader. Tillsammans med Änggårdens Tak och Wicote Entreprenad har vi nu tre ledande bolag med hög hantverksskicklighet och kundnöjdhet. Vi är glada att Danijel och Jarno med sitt team har valt att bli en del av Teqt Group.”

 

Teqt Group är ett snabbväxande specialistföretag och Nordens ledande aktör inom plåt-, sol- och tätskiktsentreprenader.

 

Danijel Ilin och Jarno Kinnunen från Plåtslageri1, kommenterar:
”Det är med stolthet och tacksamhet vi ser på framtiden. Att först bli handplockade som kandidater och sedan, efter en noggrann granskning samt en grundlig genomgång av vårt företag, få möjligheten att bli en del av Teqt Group, är en stark bekräftelse på vårt engagemang för kvalitet, kundnöjdhet och lönsamhet. Vi ser fram emot att aktivt bidra till Teqt Groups framgångar och fortsätta leverera överlägsna resultat till både våra befintliga och nya kunder.”

 

Plåtslageri1 har sedan start haft en stabilt ökande lönsamhet och de tidigare ägarna genomförde i samband med köpet en återinvestering i Teqt Group.

 

För mer information, kontakta Stefan Lind, VD på Teqt Group:
073-565 65 70
stefan.lind@teqt.se