TEQT vokser videre gjennom oppkjøpet av HB Blikk AS
2024.01.02

Teqt Group, Nordens største blikk- og takentreprenør, vokser videre gjennom oppkjøpet av HB Blikk AS

Teqt Group styrker sin posisjon i Norge med oppkjøpet av HB Blikk AS, ett blikkenslagerfirma eid og drevet av John Grimstad-Henninger og Ola Bergum-Jonassen siden oppstarten i 2006. De tidligere eierne vil fortsette å drive virksomheten videre på samme måte som tidligere. Teqt Group består nå av 30 selskaper i Norge og Sverige.


HB Blikk er en seriøs og pålitelig samarbeidspartner med høy kvalitet og lang erfaring fra mange typer bygg og anleggsprosjekter der godt tradisjonelt håndverk preger deres arbeider. Gjennom trivelige og dyktige medarbeidere som viser interesse og engasjement, har de lykkes i å etablere seg som en konkurransekraftig aktør med bred kunnskapsflate. Bedriften har i dag 14 fast ansatte (hvorav 4 lærlinger) og opererer hovedsakelig i Viken.


«HB Blikk vil være nok en ny sterk aktør for Teqt Norge. Lang erfaring innen entreprenørskap, positivt driv og samfunnsengasjement har gitt bedriften en solid markedsposisjon, langvarige- og gode kunderelasjoner samt et omdømme som står for høy kvalitet. Med et fortsatt sterkt lokalt lederskap, ser vi fram til videre ekspansjon i Norge sammen med HB Blikk», kommenterer Torstein Svennevig, Country Manager for Teqt Group i Norge.


Teqt Group er et raskt voksende selskap som har målsetning om å bli Nordens ledende blikk- og takentreprenør.
HB Blikk AS er en solid bedrift som i flere år har hatt god lønnsomhet og i forbindelse med salget gjennomfører de tidligere eierne en reinvestering i Teqt Group.


John Grimstad-Henninger og Ola Bergum-Jonassen på HB Blikk AS sier:
«Vi i HB Blikk ser frem til å bli en del av Teqt Group.
Vi gleder oss til å dele erfaringer både faglig og innen daglig drift med andre aktører/ kollegaer som er gode i bransjen. Med det, ser vi for oss å bli enda bedre og også å dele vår kompetanse med andre. Med Teqt sin interesse for å ivareta varemerket HB Blikk AS og også den store faglige interessen de har vist, har det vært et enkelt valg for oss. Vi ser frem mot et fantastisk bra samarbeide med Teqt og de andre aktørene i Teqt group»


HB Blikk er en solid bedrift som i flere år har hatt god lønnsomhet og i forbindelse med salget gjennomfører de tidligere eierne en reinvestering i Teqt Group.


Teqt Group er et raskt voksende selskap som har målsetning om å bli Nordens ledende blikk- og takentreprenør

 

For mer informasjon, Kontakt:
Torstein Svennevig
Country Manager Teqt Norge
+47 94 81 00 33
torstein.svennevig@teqt.no