TEQT välkomnar Rebecca Ericsson Birck
2024.01.25

Rebecca ansluter till Teqt Group med en imponerande karriär. Hon kommer senast från en roll som CFO på SkySparc, ett mjukvaru- och konsultföretag, där hon sedan 2019 ansvarat för bolagets finansfunktion. Rebecca var tidigare chef för Attendokoncernens avdelning för corporate control där hon även var delaktig i Attendos börsintroduktion. Rebecca är känd för sin energi och erfarenhet inom finansiell rapportering.

 

Om sin nya roll säger Rebecca:
”Jag ser fram emot att vara en del av Teqt Groups resa mot att bli en större aktör inom takbranschen. Att bygga en stabil och hållbar plattform och en stark kultur som bygger på entreprenörskap och laganda är nyckeln för att lyckas med en tillväxtresa. Det är något jag brinner för att göra tillsammans med mina nya kollegor på Teqt. Jag är imponerad av koncernens snabba utveckling och den positiva entreprenörsandan i bolagen.”

 

När Rebecca inte arbetar, umgås hon med sin familj, bestående av maken Anders och barnen Ebba och Erik. De tillbringar gärna tid tillsammans i stallet eller på skidspåret.

 

Vi välkomnar Rebecca till Teqt Group och ser fram emot vår gemensamma framtid.