Teqt Groups ledningskonferens 2024
2024.02.14

Teqt Groups ledningskonferens – ännu en milstolpe i vår utveckling

 

Med syftet att diskutera vår framtida riktning och ytterligare stärka sammanhållningen inom laget, arrangerade Teqt Group sin första gemensamma ledningskonferens där representanter från alla 30 bolag, både från Norge och Sverige, deltog. Teqt Group har nått ett betydande delmål – vi är nu Nordens största takentreprenörsgrupp. Detta är tack vare vårt lagarbete och det engagemang våra medarbetare visar varje dag. Men vår ambition slutar inte här; vi siktar vidare mot nya mål. För fortsatt framgång behöver vi en gemensam riktning och en kultur där vi stöttar och hjälper varandra att samarbeta och bli framgångsrika. Ett viktigt syfte med konferensen var att förstärka vår kultur och diskutera hur vi, genom att lära känna varandra för prestigelöst skapa ett ökat affärsvärde.

 

Vi diskuterade också resan framåt att bli Norra Europas framgångsrikaste takentreprenörsgrupp och ställde frågan: ”Hur känner du inför den gemensamma resa vi har framför oss?” Gruppen var enig och svarade: utvecklande, spännande, inspirerande och framför allt – rolig.

 

Med ett starkt lag och fast tro på våra medarbetares förmåga är Teqt Group redo att navigera mot nya framgångar. Vår resa är långt ifrån över.