Ute Tak förstärker Teqt-gruppens närvaro i Stockholm
2024.02.29

Ute Tak förstärker Teqt-gruppens närvaro i Stockholm

 

Teqt Group AB har förvärvat Ute Tak, en lönsam och växande takentreprenör i Stockholmsområdet. De tidigare ägarna Kent Nicolai, Rocco Biasi, Niklas Oldengren och Hanna Hackman kommer fortsatt att vara aktiva och leda verksamheten.

 

Ute Tak grundades 2014 och har idag ett tjugotal medarbetare. De arbetar med takservicearbeten inom taksäkerhet, takmålning, snöröjning, service samt utför större takomläggningsprojekt inom tätskikt, plåt och tegel. Ute Tak har ett stort antal serviceavtal på fastigheter i Stockholmsområdet.

 

Fredrik Karlsson, M&A ansvarig för Teqt Group, kommenterar:

”Med Ute Tak förstärker vi tydligt vår erbjudande till kunder i Stockholm som behöver takentreprenader och service. Tillsammans med Arena Tak och Kinnunens Plåtslageri har vi nu tre ledande bolag med hög hantverksskicklighet och kundnöjdhet som kompletterar varandra. Vi är glada att Kent, Rocco, Niklas och Hanna med sitt team har valt att bli en del av TEQT-familjen.”

 

Teqt Group är ett snabbväxande specialistföretag med målet att bli Nordens ledande aktör inom plåt-, sol- och tätskiktsentreprenader.

 

Ute Tak kommenterar:

”Vi på Ute Tak ser fram emot en rolig och spännande resa framåt tillsammans med övriga företag inom Teqt Group. Vi hoppas att med Ute Taks styrka och erfarenheter på servicesidan kunna bidra till Teqt Group. Det känns även helt rätt för Ute Taks utveckling att bli en del av Teqt Group och få ta del av alla företagens erfarenheter och kunskaper.”

 

Ute Tak har sedan start haft en stabilt ökande lönsamhet och de tidigare ägarna genomförde i samband med köpet en återinvestering i Teqt Group.

 

För mer information, kontakta Fredrik Karlsson, M&A på Teqt Group:

070-693 03 64

fredrik.karlsson@teqt.se