Artikel om TEQT i Blikkenslageren
2023.09.07

Branschtidningen Blikkenslageren har skrivit en artikel om TEQT och intervjuat vår koncernchef Stefan Lind, samt Torbjørn Lemtun, som är VD för Torbjørn Lemtun AS. Företaget var ett av de första som gick med i gruppen från Norge.

Nedan är ett kort utdrag från artikeln, länk till hela intervjun finns nedan:

Teqt Group beskriver seg selv som det ledende konsernet innen takløsninger i Sverige. Nå utvider de horisonten og fokuserer på Norge. Målet er å bli den ledende gruppen innen takløsninger, blikk- og taktekkingsentreprenører i Norden. Det skal skje gjennom oppkjøp. De første norske datterselskapene er allerede på plass gjennom oppkjøp av Alltak AS, Tak & Beslag AS og Torbjørn Lemtun AS.

 

I første omgang gir oppkjøpet av de tre norske selskapene Teqt Group en sterk plattform for videre ekspansjon i Norge.

 

– Vi arbeider nå aktivt med å finne de selskapene som er best i sine lokale markeder og som vil ta neste steg i virksomheten sin ved å være med på å bygge den ledende gruppen av takspesialister i Norge, sier Stefan Lind, administrerende direktør i Teqt Group til Blikkenslageren.

 

Läs hela artikeln här: Vil kjøpe opp norske blikkenslagere 

VD Torbjørn Lemtun på Torbjørn Lemtun AS har sålt företaget till Teqt Group och ser många möjligheter med en stabil ägare i ryggen.