Press och Nyheter

Följ det senaste från Teqt Group

Artikel om TEQT i Blikkenslageren

Branschtidningen Blikkenslageren i Norge har skrivit en artikel om TEQT och intervjuat vår koncernchef Stefan Lind, samt Torbjørn Lemtun, som är VD för Torbjørn Lemtun AS. Företaget var ett av de första som gick med i gruppen från Norge.

Läs mer »

Vestlandstak AS blir en del av Teqt Group

Teqt Group etablerer seg i Møre og Romsdal med oppkjøpet av Vestlandstak AS, en takentreprenør med god markedsposisjon. De tidligere eierne, Oddgeir Borgan og Hans Petter Grønmyr, vil fortsette å drive virksomheten videre. Teqt Group består nå av 24 selskaper i Norge og Sverige.

Läs mer »

Västerås Takentreprenad ingår partnerskap med Teqt Group

Teqt Group AB har förvärvat Västerås Takentreprenad (VTE), ett företag som har en ledande marknadsposition i Västeråsområdet inom tätskiktsentreprenader och service. De tidigare ägarna Richard Norström, numera VD, och Johan Markstedt, projektledare, kommer fortsatt att vara aktiva i verksamheten.

Läs mer »

Teqt Group anställer en landschef i Norge

Teqt Group är den ledande aktören inom taklösningar, plåtslageri och tätskiktsentreprenader i Sverige. TEQT expanderar nu vidare i Norge, där Torstein Svennevig har anställts som landschef. Torstein Svennevig kommer närmast från tjänsten som landschef för Kingspan Insulation Norge, och hans erfarenhet av att bygga upp verksamheter från grunden är ett värdefullt tillskott för att förverkliga gruppens tillväxtplaner i Norge.

Läs mer »

Tak & Beslag AS ingår partnerskap med Teqt Group

Teqt Group har förvärvat norska Tak & Beslag AS i Gjerdrum, ett företag som är specialiserat på takomläggning och plåtslageri verksamt i området kring Oslo, Viken och Akershus. VD Jan-Erik W. Slettemark och delägaren och plåtslagarmästaren Tore Foss kommer även fortsatt vara aktiva i verksamheten.

Läs mer »