Press och Nyheter

Följ det senaste från Teqt Group

Bro & Tak ingår partnerskap med Teqt Group

Teqt Group AB har förvärvat Bro & Tak i Umeå, ett företag med en stark marknadsposition på taksidan och marknadsledande i Norrland på broar. VD Fredrik Holmberg och tidigare ägaren Johan Thomasson kommer fortsätta att vara aktiva i verksamheten.

Läs mer »

Renovering i Fittja

Fittja är ett område i Stockholm som främst består av hyresbostäder från 70-talet. För ett par år sedan påbörjades ett omfattande renoveringsprojekt i området.

Läs mer »

Åkerlinds Plåt ingår partnerskap med Teqt Group

Teqt Group AB har förvärvat Åkerlinds Plåt AB, ett företag som har en ledande marknadsposition i norra Uppland och Gästrikland inom plåt- och tätskiktsentreprenader. Den tidigare ägaren Johan Åkerlind kommer fortsatt att vara aktiv i verksamheten.

Läs mer »

Wicote ingår partnerskap med Teqt Group

Teqt Group AB har förvärvat Wicote Entreprenad Aktiebolag, en ledande aktör inom tak, terrass, pool och P-däck i Västsverige. Tidigare ägarna Carl-Gunnar Wiktorsson, Håkan Zachrisson och Sam Ranch kommer fortsatt att vara aktiva i verksamheten.

Läs mer »

Svärtinge skola

Svärtinge Skola ligger i Norrköping kommun och är ett nybyggnationsprojekt där NCC Sverige hade totalentreprenaden. Balck & Hjelmgrens utförde plåtentreprenaden i projektet.

Läs mer »