Press och Nyheter

Följ det senaste från Teqt Group

TEQT vokser videre gjennom oppkjøpet av HB Blikk AS

Teqt Group styrker sin posisjon i Norge med oppkjøpet av HB Blikk AS, ett blikkenslagerfirma eid og drevet av John Grimstad-Henninger og Ola Bergum-Jonassen siden oppstarten i 2006. De tidligere eierne vil fortsette å drive virksomheten videre på samme måte som tidligere. Teqt Group består nå av 30 selskaper i Norge og Sverige.

Läs mer »

Gemensam tillväxt mellan Wicote och Takteknik

Inom Teqt Group har flera partnerskap mellan bolagen i gruppen påbörjats och genomförts. Ett exempel är samarbetet mellan Wicote och Takteknik, som visar hur företag kan växa och utvecklas tillsammans. Sam från Wicote och Ola från Takteknik delar med sig av sina erfarenheter från deras gemensamma projekt.

Läs mer »

Samverkan i fokus

I hjärtat av Teqt Groups framgång ligger en enkel men kraftfull princip: samverkan skapar möjligheter. Joacim Samuelsson, VD för Samuelssons Tak, delar med sig av sin erfarenhet av hur samverkan inte bara har stärkt företagets position på marknaden utan också skapat trygghet för de anställda.

Läs mer »

Eidsvoll Taktekking AS blir en del av Teqt Group

Teqt Group styrker sin posisjon i Norge med oppkjøpet av Eidsvoll Taktekking AS, en tradisjonsrik takentreprenør som har levert taktekking og membranløsninger siden 1975. De tidligere eierne, Dag Olsen, Kjell-Morten Johansen, Pål Svarthol og Lars Moen vil fortsette å drive virksomheten videre. Teqt Group består nå av 25 selskaper i Norge og Sverige.

Läs mer »

VD-möten i Teqt Group

VD:arna för alla partnerföretag inom Teqt Group i Sverige och Norge träffas regelbundet för gemensamma möten. Dessa möten ger oss möjlighet att diskutera samarbeten och vår gemensamma värdeutveckling.

Läs mer »

Hadi Barbari inspirerades av Europas plåttak

I början av september genomfördes 2023 års Euroskills-tävling i plåtslageri och 42 andra yrkeskategorier i Gdansk. De svenska uttagningarna anordnades av bransch- och arbetsgivarorganisationen Plåt & Ventföretagen i våras, och där tävlade bröderna Hadi och Mahdi Barbari från Upsala Plåtslageri, ett av Teqt Groups partnerbolag. Båda bröderna har vunnit SM i plåtslageri, storebror Hadi 2020 och lillebror Mahdi 2022. I uttagningen till Euroskills kom Hadi Barbari trea.

Läs mer »

Artikel om TEQT i Blikkenslageren

Branschtidningen Blikkenslageren i Norge har skrivit en artikel om TEQT och intervjuat vår koncernchef Stefan Lind, samt Torbjørn Lemtun, som är VD för Torbjørn Lemtun AS. Företaget var ett av de första som gick med i gruppen från Norge.

Läs mer »

Vestlandstak AS blir en del av Teqt Group

Teqt Group etablerer seg i Møre og Romsdal med oppkjøpet av Vestlandstak AS, en takentreprenør med god markedsposisjon. De tidligere eierne, Oddgeir Borgan og Hans Petter Grønmyr, vil fortsette å drive virksomheten videre. Teqt Group består nå av 24 selskaper i Norge og Sverige.

Läs mer »