Press

Teqt Group anställer en landschef i Norge

Teqt Group är den ledande aktören inom taklösningar, plåtslageri och tätskiktsentreprenader i Sverige. TEQT expanderar nu vidare i Norge, där Torstein Svennevig har anställts som landschef. Torstein Svennevig kommer närmast från tjänsten som landschef för Kingspan Insulation Norge, och hans erfarenhet av att bygga upp verksamheter från grunden är ett värdefullt tillskott för att förverkliga gruppens tillväxtplaner i Norge.

Läs mer »

Tak & Beslag AS ingår partnerskap med Teqt Group

Teqt Group har förvärvat norska Tak & Beslag AS i Gjerdrum, ett företag som är specialiserat på takomläggning och plåtslageri verksamt i området kring Oslo, Viken och Akershus. VD Jan-Erik W. Slettemark och delägaren och plåtslagarmästaren Tore Foss kommer även fortsatt vara aktiva i verksamheten.

Läs mer »

MB Tak AB ingår partnerskap med Teqt Group

Teqt Group har förvärvat MB Tak i Skövde, en marknadsledande takentreprenör i Skaraborgs län. VD Fredrik Blomquist, grundaren Mikael Blomquist och ekonomiansvariga/tidigare ägaren Johanna Blomquist kommer fortsatt att vara aktiva i verksamheten.

Läs mer »

Bro & Tak ingår partnerskap med Teqt Group

Teqt Group AB har förvärvat Bro & Tak i Umeå, ett företag med en stark marknadsposition på taksidan och marknadsledande i Norrland på broar. VD Fredrik Holmberg och tidigare ägaren Johan Thomasson kommer fortsätta att vara aktiva i verksamheten.

Läs mer »

Renovering i Fittja

Fittja är ett område i Stockholm som främst består av hyresbostäder från 70-talet. För ett par år sedan påbörjades ett omfattande renoveringsprojekt i området.

Läs mer »