Press och Nyheter

Följ det senaste från Teqt Group

Ett arbete på Karlatornets höjder

I Göteborg reser sig Karlatornet, Sveriges högsta byggnad, som ett monument över modern arkitektur och ingenjörskonst. I detta projekt har Wicote, ett partnerbolag i Teqt koncernen, tagit hand om tak och terrasser på denna imponerande byggnad. Vi har haft förmånen att intervjua Ronnie och Petri från Wicote, som delar med sig av sina erfarenheter från arbetet på denna byggnad.

Läs mer »

Teqt Groups ledningskonferens 2024

Med syftet att diskutera vår framtida riktning och ytterligare stärka sammanhållningen inom laget, arrangerade Teqt Group sin första gemensamma ledningskonferens där representanter från alla 30 bolag, både från Norge och Sverige, deltog.

Läs mer »

TEQT välkomnar Rebecca Ericsson Birck

Rebecca ansluter till Teqt Group med en imponerande karriär. Hon kommer senast från en roll som CFO på SkySparc, ett mjukvaru- och konsultföretag, där hon sedan 2019 ansvarat för bolagets finansfunktion. Rebecca var tidigare chef för Attendokoncernens avdelning för corporate control där hon även var delaktig i Attendos börsintroduktion. Rebecca är känd för sin energi och erfarenhet inom finansiell rapportering.

Läs mer »

Västtak i Halmstad ansluter till TEQT-familjen

Teqt Group AB har förvärvat Västtak AB, ett företag som har en ledande marknadsposition i Halland inom tätskiktsentreprenader och service. De tidigare ägarna VD Per Nilsson, Magnus Johansson och Morgan Jönsson kommer fortsatt att vara aktiva i verksamheten.

Läs mer »

TEQT vokser videre gjennom oppkjøpet av HB Blikk AS

Teqt Group styrker sin posisjon i Norge med oppkjøpet av HB Blikk AS, ett blikkenslagerfirma eid og drevet av John Grimstad-Henninger og Ola Bergum-Jonassen siden oppstarten i 2006. De tidligere eierne vil fortsette å drive virksomheten videre på samme måte som tidligere. Teqt Group består nå av 30 selskaper i Norge og Sverige.

Läs mer »

Gemensam tillväxt mellan Wicote och Takteknik

Inom Teqt Group har flera partnerskap mellan bolagen i gruppen påbörjats och genomförts. Ett exempel är samarbetet mellan Wicote och Takteknik, som visar hur företag kan växa och utvecklas tillsammans. Sam från Wicote och Ola från Takteknik delar med sig av sina erfarenheter från deras gemensamma projekt.

Läs mer »