Press och Nyheter

Följ det senaste från Teqt Group

Teqt Cup 2024

Den första upplagan av Teqt Cup, en innebandyturnering för alla bolag inom Teqt Group, hölls nyligen i Norrköping. Turneringen lockade hela 120 deltagande personer. Evenemanget började med gruppspel följt av slutspel och final. Det var en dag fylld av gemenskap, sport och glädje. På kvällen hölls en bankett med middag och allsång.

Läs mer »

Wicote fixar tätskiktet på World of Volvo

I Göteborg växer World of Volvo fram som ett nytt landmärke – ett upplevelsecenter fyllt med interaktiva utställningar, spännande program, underhållande evenemang och unika kulinariska upplevelser. Wicote, ett partnerbolag i Teqt-koncernen, har ansvarat för olika tätnings- och isoleringsarbeten. Vi har intervjuat Karl Dahlström och Carl-Gunnar Wiktorsson från Wicote, som delar med sig av sina erfarenheter från projektet.

Läs mer »

Teqt Group vokser videre gjennom oppkjøpet av JM Føre AS

Teqt Group styrker sin posisjon i Norge med oppkjøpet av JM Føre AS med hovedkontor i Narvik, ett blikkenslagerfirma som ble startet av John og Andre Føre i 2008, og som i dag drives av Andre Føre. Andre og resten av ledergruppen vil fortsette å drive virksomheten videre på samme måte som tidligere. Teqt Group består nå av 34 selskaper i Norge og Sverige.

Läs mer »

Ett arbete på Karlatornets höjder

I Göteborg reser sig Karlatornet, Sveriges högsta byggnad, som ett monument över modern arkitektur och ingenjörskonst. I detta projekt har Wicote, ett partnerbolag i Teqt koncernen, tagit hand om tak och terrasser på denna imponerande byggnad. Vi har haft förmånen att intervjua Ronnie och Petri från Wicote, som delar med sig av sina erfarenheter från arbetet på denna byggnad.

Läs mer »

Teqt Groups ledningskonferens 2024

Med syftet att diskutera vår framtida riktning och ytterligare stärka sammanhållningen inom laget, arrangerade Teqt Group sin första gemensamma ledningskonferens där representanter från alla 30 bolag, både från Norge och Sverige, deltog.

Läs mer »

TEQT välkomnar Rebecca Ericsson Birck

Rebecca ansluter till Teqt Group med en imponerande karriär. Hon kommer senast från en roll som CFO på SkySparc, ett mjukvaru- och konsultföretag, där hon sedan 2019 ansvarat för bolagets finansfunktion. Rebecca var tidigare chef för Attendokoncernens avdelning för corporate control där hon även var delaktig i Attendos börsintroduktion. Rebecca är känd för sin energi och erfarenhet inom finansiell rapportering.

Läs mer »

Västtak i Halmstad ansluter till TEQT-familjen

Teqt Group AB har förvärvat Västtak AB, ett företag som har en ledande marknadsposition i Halland inom tätskiktsentreprenader och service. De tidigare ägarna VD Per Nilsson, Magnus Johansson och Morgan Jönsson kommer fortsatt att vara aktiva i verksamheten.

Läs mer »